Sonja


  • Hoe lang klant?:

    < 4 jaar

  • Welke diensten heeft u afgenomen?:

    Website

ik vind hem SUPER

Op 16 maart heb ik voorzichtig geïnformeerd naar een oplossing om onze oude site helemaal in een nieuw jasje te steken. Paar mailtjes heen en weer met vragen en suggesties en binnen no-time had ik een aanbod liggen waar ik niet lang over na hoefde te denken.

Ik heb een paar kleine aanwijzingen gegeven wat ik ongeveer wilde, en ze zijn er gelijk mee aan de slag gegaan. 2 Dagen later had ik al een eerste ontwerp! Na wat opmerkingen en wensen van mijn kant hebben ze wat aanpassingen gedaan en had ik dus binnen 1 week het definitieve ontwerp! Omdat de site nog "verhuisd" moest worden duurde het een aantal dagen voordat de nieuwe site online was.

In de tussentijd had ik mooi de tijd om de pagina's alvast in te gaan vullen via het CMS (Online Onderhoud. Afgelopen woensdagavond was de nieuwe site online precies 2 weken na mijn eerste voorzichtige vraag.

En ik moet zeggen ik vind hem SUPER! Er zaten nog een paar kleine schoonheidsfoutjes in, maar die werden gelijk donderdagochtend opgelost! Ook kreeg ik nog een aantal tips om de site goed vindbaar te maken voor zoekmachines.

Kort samengevat: Super snel, Super service, Super prijs!

Bedankt voor onze mooie site www.grindvloer.nl

Terug naar vorige pagina