Lems & Lems B.V.


  • Hoe lang klant?:

    Langer dan 4 jaar

  • Welke diensten heeft u afgenomen?:

    Logo / huisstijl, Advertentie, Website

Aanpassing reklame en drukwerk

Wij zijn een belastingadviesbureau en bieden geen product aan maar een dienst. Hoe moet je daar nou leuke reclame voor maken "zo'n stoffige branche". Dit was de eerste opmerking tijdens het kennismakingsgesprek met Peter en Lex van Promo Solutions. Ze zijn na het eerste gesprek direct aan de slag gegaan en hebben ons inmiddels overtuigd dat je zelfs in onze branche leuke, maar toch zakelijk overkomende reclame kan maken.

Ze hebben bij ons in een redelijk korte tijd zoveel creatief vertrouwen gecreëerd dat wij hun ook ons drukwerk hebben toevertrouwd. Waarbij hun reactie was; het is altijd goed om dit na een paar jaar opnieuw te bekijken en door te lichten. Dit resulteerde in een complete nieuwe huisstijl wat sterk verbeterd is ten opzichte van het oude. En door het efficiënt meedenken van hun, werden de enveloppen teruggebracht van 5 formaten en diktes naar slechts 3 formaten, en de loonafrekeningen, jaaropgaven en vervolgpapier teruggebracht tot één document wat voor alle drie gebruikt kan worden.

Zo zie je maar, als je bij het juiste bedrijf terecht komt je totale uitstraling sterk verbeterd kan worden. Uit eigen ervaring weet ik dat creatief denken niet voor ieder reclamebureau is weggelegd. Want zoals iedere ondernemer: de ideeën hebben we wel, maar hoe krijgen we ze op de juiste manier vertaald naar het papier. Hiervoor kan je dus zeker terecht bij Promo Solutions. Peter en Lex bedankt en ik hoop op nog een lange prettige samenwerking.

Arjan Lems | Adm.- en Belastingadviesbureau Lems & Lems bv Mijnsheerenland
www.lemslems.nl

Terug naar vorige pagina